23F: CONTRA EL COP D'ESTAT DELS MERCATS FINANCERS


Perquè ens sobren els motius...

- S'estan carregant els drets laborals: augmenta imparablement l'atur, es precaritzen els salaris i les condicions laborals i deixen una joventut sense futur

- Mentrestant el gros de la població ens empobrim cada cop més, per culpa d'una crisi que no és nostra, sinó d’un sistema que agreuja les desigualtats i afavoreix la corrupció.

- Els banquers i les grans empreses manen. La major part dels polítics solament defensen els seus interessos (els de ells i els de les empreses) i es protegeixen entre ells.

- I els mateixos bancs rescatats fan fora a la gent de casa seva, quan no poden assumir un deute del qual els propis bancs també són culpables.

- Cada cop retallen més en Sanitat, Educació, Serveis Socials... i tot el que te a veure amb el nostre benestar. No pararan fins apoderar-se de tot. És retallar i és privatitzar.

- Hem de demostrar que no volem tant de lladre i mentider. Que un altre sistema és possible, si primer són les persones, el poble, i no aquells que s’estan beneficiant i ja tenen les butxaques plenes.

- Perquè cadascú individualment no podem aturar-ho... però junts sí!!

DEFENSEM ELS NOSTRES DRETS, LA NOSTRA VIDA I LA NOSTRA DIGNITAT ,
FEM-LOS FORA!!

El proper 23 de Febrer ens manifestem a Tarragona, junt amb la resta el Estat, mostrant el nostre rebuig a la seva estratègia de tornar-nos esclaus i haver de donar-los les gràcies...

A les 18h a la Rambla Vella de Tarragona
Sortides a les 17,30h des de: Camp Clar, Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador

Comentarios

Publicaciones más populares

Derechos Humanos, derechos fundamentales

Cooperación al desarrallo y alternativas a la crisis

Crónicas Covid_19 (IV)