4a Universitat d'Estiu Anticapitalista

Durant aquesta setmana tindrà lloc la 4a Universitat d'Estiu d’Izquierda Anticapitalista i de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista. Un esdeveniment que, any rere any, va consolidant-se com un espai central de debat, reflexió i trobada de l’esquerra i que reuneix a centenars d’activistes en un entorn de confraternització, intercanvi i rebel·lia.
Amb totes les comoditats possibles, combinant diferents formes de participació, amb servei de ludoteca i amb una àmplia oferta d’activitats, la Universitat d’Estiu és una trobada perfecte per a un debat obert i plural, per l’articulació de les lluites que han de venir i per l ’(auto)formació dels que estem obstinats/des en canviar el món de base.
Serà una oportunitat esplèndida perquè militants anticapitalistes, activistes de moviments socials, sindicalistes de Catalunya, de l’Estat espanyol i d’arreu... puguem discutir i reflexionar sobre la situació política, les esperances compartides i les tàctiques i estratègies per lluitar contra la crisi i canviar el món de base.
És més, la universitat vol ser un punt de suport per la resistència social als atacs dels governs i un espai de debat entre gent de diferents espectres de l’esquerra social, política i cultural. Però també és un context convivencial i relaxat propici per a l’intercanvi, el debat, i la festa.

Al següent enllaç pots veure el programa complert:  http://www.anticapitalistas.org/spip.php?article28548

També pots seguir en directe diversos actes a través d'aquí: http://www.anticapitalistas.org/spip.php?article28768
Comentarios

Publicaciones más populares

Derechos Humanos, derechos fundamentales

Cooperación al desarrallo y alternativas a la crisis

Crónicas Covid_19 (IV)