Acte central del Procés Constituent: "Construïm la República Catalana del 99%"

Èxit total de l'acte central del Procés Constituent realitzat a les Fonts de Montjuïc aquest 13 d'Octubre. Un acte polític, reivindicatiu i lúdic que obri una nova etapa en l'autoorganització i consolidació d'aquest moviment socio-polític.

Aquest acte central ha servit per donar el tret de sortida a una primera campanya de difusió del Procés Constituent amb el lema: "Construïm la República Catalana del 99%" i per llançar el nou disseny de la web  www.procesconstituent.cat
Les diferents intervencions han anat aportant el perquè de la necessitat de construir un instrument polític ampli i plural de ruptura amb el règim i el sistema capitalista. Alhora, han insistit en que no es parteix de zero sinó que hi ha tota una serie de moviments socials, col.lectius i organitzacions polítiques en lluita pels drets socials, laborals, democràtics i nacionals amb els quals hi ha que confluir i buscar llaços d'unió per així poder canviar-ho tot a favor de les classes populars i treballadores que conformen aquesta majoria social a la qual es diregeix el Procés Constituent.  
A continuació podeu trobar un recull de notícies i vídeos sobre aquest acte:

Público  
Eldiario.es
Vilaweb (amb vídeo i fotos de l’acte)
ARA
TV3 (vídeo)
3/24
El Periódico (notícia i vídeo)
El Punt Avui
La Vanguardia
SER Catalunya
           -          El Procés Constituent es consolida

BTV (notícia i vídeo)

Nació Digital.cat


Comentarios

Publicaciones más populares

Derechos Humanos, derechos fundamentales

Cooperación al desarrallo y alternativas a la crisis

Crónicas Covid_19 (IV)