El dissabte 23N tothom al carrer! Manifestació a Tarragona contra els pressupostos antisocials a les 18:30 a la Imperial Tarraco!

Els governs de l'Estat i de la Generalitat, al servei i obediència de la Troika i els lobbys financers, pròximament aprovaran els pressupostos més antisocials des que va començar la crisi del 2008. Per això el proper dissabte 23 de Novembre la Federació d’Associacions de Veïns de Tarragona (FAVT), els sindicats CCOO, UGT, Co.Bas, la IAC, el sindicat d’estudiants i altres col.lectius político-socials de la ciutat com Entrepobles, el Procés Constituent, Democracia Real Ja i el Front Cívic, entre altres convoquen una manifestació pels carrers de la ciutat rere el lema “Aturem els pressupostos antisocials”, en el marc de les mobilitzacions europees convocades per la CES (Confederació Europea de Sindicats). La marxa sortirà a dos quarts de set de la tarda des de la plaça Imperial Tàrraco i acabarà a la plaça de la Font, i té per objectiu mostrar el rebuig a l’aprovació d’una banda dels Pressupostos Generals de l’Estat i de l’altra als de la Generalitat, però també a la nova reforma de les pensions.

En aquest sentit exigim i exigirem doncs són els nostres drets irrenunciables:

· La retirada de la reforma de les pensions que retalla les actuals i les futures prestacions i només vol afavorir els lobbys financers.

· La retirada de la reforma laboral, que facilita l'acomiadament barat, més retallades laborals i més precarietat laboral.

. Una educació i una sanitat pública, universal, gratuïta i de qualitat.

· La retirada de la reforma de l'Administració local, que elimina drets i serveis públics essencials per a la ciutadania i afebleix la participació democràtica.

· Una renda garantida de ciutadania per a qui no té recursos suficients.

· Un canvi en les polítiques públiques que prioritzi l'atenció a les persones i no la mecantilització dels drets.

· La creació d'una borsa de lloguer social públic amb els habitatges buits de les entitats financeres.

· Un pla d'inversions a escala europea amb l'objectiu de donar suport al teixit productiu i propiciar un creixement sostenible i ocupació de qualitat.

· Una reforma fiscal justa, equitativa i progressiva que faci pagar els que més tenen i guanyen i persegueixi el frau i l'evasió fiscal.

· Transparència institucional i contundència en la depuració dels casos de corrupció.

Per tot això i no ens cansarem de reclamar-ho el 23N tothom al carrer! Manifestació contra els pressupostos antisocials a les 18:30 a la Imperial Tarraco.
En aquest enllaç podeu trobar i difondre l'esdeveniment de la manifestació al facebook: https://www.facebook.com/events/466427013478889/ 

Comentarios

Publicaciones más populares

Derechos Humanos, derechos fundamentales

Cooperación al desarrallo y alternativas a la crisis

Crónicas Covid_19 (IV)