Escola d'estiu d'Entrepobles: "Eines per a l'acció col.lectiva"

Aquest dissabte 12 de Juliol Entrepobles Camp de Tarragona organitza una escola d’estiu que porta per nom “Eines per a l’acció col·lectiva”. La jornada és durà a terme en un espai natural i acollidor com és el Càmping ecològic de Vinyols del Camp. La construcció d’alternatives, les resistències, l’assemblearisme, la desobediència, la solidaritat i la mobilització són els eixos principals sobre els que s’articularà aquesta necessària formació.
L’escola constarà de dues parts diferenciades que alhora estan molt lligades entre si. Per una banda es tractarà l’assemblearisme com a mètode de presa de decisions col·lectives, i per altra banda la desobediència civil en general i com preparar una acció directa en particular. Així durant el matí una companya del col·lectiu Cràcata dinamitzarà el primer bloc formatiu aprofundint sobre les tècniques de facilitació i participació en una assemblea i la gestió del conflicte en la mateixa. Unes bones eines que segur ajudaran a sobreviure a l’assemblearisme. Ja després del dinar serà el torn del segon bloc formatiu on un company de Can Masdeu aprofundirà sobre la desobediència civil com a eina de lluita per defensar-nos dels constants atacs del poder.
Ambdues eines de participació, deliberació i acció ens serviran per empoderar-nos tant individual com col·lectivament i així tenir majors capacitats per a resistir però també per a pensar juntes encara que pensem diferent i en la pràctica poder construir alternatives amplies, solidaries i justes.        
Una escola de formació que tot i ser només d’una jornada segur que serà molt intensa i profitosa i en la que no faltarà l’imprescindible temps i espai per participar i interactuar de forma distesa.  
Càmping ecològic Vinyols del Camp: http://www.vinyolscamp.com/es/

Comentarios

Publicaciones más populares

Derechos Humanos, derechos fundamentales

Cooperación al desarrallo y alternativas a la crisis

Crónicas Covid_19 (IV)