II Tarracomalet: Pedalada / Patinada pel carril bici a Tarragona

Aquest diumenge 6 de Juliol es durà a terme la segona edició del Tarracomalet. Una pedalada i patinada reivindicant un carril bici digne a Tarragona. 
Després de quatre mesos de la primera acció el Grup de Mobilitat de Tarragona torna a fer una convocatòria per sortir al carrer un altre cop ja que no han obtingut resposta a la sol·licitud de dades pels desnivells ni s'ha fet cap plantejament per la creació real d'un carril bici. Fets i no paraules és el que exigeixen ja que estan farts d'esperar una reunió del consell de mobilitat que mai arriba, o la creació de la suposada comissió de la bicicleta.
També denuncien el contrast entre campanyes de màrqueting de l'Ajuntament amb la realitat de la bicicleta i el transport públic a la ciutat, ambdós poc afavorits per les polítiques públiques del consistori. 
Finalment destaquen que amb la situació de crisi energètica, ambiental i econòmica és cada dia més urgent la implementació i promoció de transports com els patins, les bicis i el transport públic.
Per tot això fan una crida a inundar de bicis i patins els carrers de Tarragona...Pel carril bici, per la veritat! Allí estarem.


Comentarios

Publicaciones más populares

Derechos Humanos, derechos fundamentales

Cooperación al desarrallo y alternativas a la crisis

Crónicas Covid_19 (IV)