L’11 de Setembre omplim els carrers per decidir-ho tot

Ara és l’hora, aquest 11 de Setembre cal omplir els carrers per reivindicar el dret del poble català a decidir el seu futur. Com més contundents siguin les mobilitzacions de l’11 de Setembre més legitimitat i garanties tindrà el poble català per exigir el dret a votar el proper 9 de Novembre mitjançant la consulta a la ciutadania.
Un dret a decidir sobre la qüestió nacional que ha d’anar intrínsecament lligat a la qüestió social, és a dir, volem decidir sobre la independència però també sobre quin model d’Estat, de país i de model socioeconòmic volem. És per això que hem de mobilitzar-nos i si cal després desobeir per exercir el dret a decidir, però a decidir-ho tot.
Aquest 11 de Setembre hi hauran a moltes viles i ciutats concentracions durant el matí per reivindicar aquest dret a decidir (1) i per la tarda a Barcelona es realitzarà una multitudinària Via Catalana que ja ha superat les dades d’inscripcions de la convocatòria de l’any passat. Una Via que serà un altra fita històrica que mostrarà al món que una majoria social vol exercir el dret democràtic a votar per decidir el seu futur com a poble.
Com l’any passat aquesta mobilització per la Diada nacional de Catalunya organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) comptarà en alguns dels seus trams amb reivindicacions per que s’obri un procés constituent favorable a una Catalunya social no regida pel poder financer, la cobdícia, la corrupció, el frau fiscal i les desigualtats sinó per la solidaritat i la justícia social (2). 
Unes reivindicacions socials i nacionals en un acte integrat dins de la Via catalana organitzat pel Procés Constituent que reclama decidir-ho tot des de baix i que comptarà amb el suport de Guanyem Barcelona (3) i de les Marxes de la Dignitat. Unes Marxes de la Dignitat que han convocat actes a diferents ciutats de l’Estat en solidaritat al dret a decidir del poble català i que diferents comitives de les mateixes provinents de Madrid, Andalusia i País Basc participaran als trams de la Via catalana que incorporen la qüestió social a la nacional. Cal aprofitar aquestes mostres de solidaritat pel dret a decidir, enfortir-les i estendre-les a la resta de pobles de l’Estat espanyol.  

Aquest 11 de Setembre omplim els carrers, ara és l’hora de decidir i reivindicar una República Catalana del 99% amb justícia social per a tots i totes.  
    
(1)   A Tarragona hi haurà una concentració a les 11h a la Plaça de la Font

Comentarios

Publicaciones más populares

Derechos Humanos, derechos fundamentales

Cooperación al desarrallo y alternativas a la crisis

Crónicas Covid_19 (IV)