9N: 10 raons per votar i votar SíSí


Aquest 9N aniré a votar per a que sigui una jornada de participació massiva que faci que al dia següent estiguem més propers a poder exercir de forma vinculant el dret democràtic de l’autodeterminació.  

Aquest 9N aniré a votar perquè votar és democràcia, encara que democràcia no és només votar.

Aquest 9N aniré a votar per exercir el dret a decidir, un dret a decidir que no s’ha de limitar a la qüestió nacional sinó que s’ha d’aplicar també a la qüestió social.

Aquest 9N aniré a votar perquè front la “legalitat” del govern de Mariano Rajoy i dels magistrats del Tribunal Constitucional esta la legitimitat del poble de Catalunya de poder decidir el seu futur com a poble.

Aquest 9N aniré a votar per desobeir l’autoritarisme i la intransigència del PP però també de PSOE.


Aquest 9N aniré a votar i votaré SíSí perquè Catalunya és sobirana i té tot el dret a ser un estat independent per la seva historia, cultura, llengua i tradició si així ho decideixen una majoria de catalans i catalanes.

Aquest 9N aniré a votar i votaré SíSí per a facilitar que s’obri un procés constituent des de baix on els catalans i catalanes puguem decidir quin nou model d’Estat i d’ordenació sòcio-econòmica volem.

Aquest 9N aniré a votar i votaré SíSí perquè qualsevol nou model de relació amb Espanya, el federal o confederal inclosos, passa per exegir primer el dret a l'autodeterminació i negociar en pla d’igualtat quina relació volem tenir.

Aquest 9N aniré a votar i votaré SíSí per possibilitar la ruptura democràtica del Règim del 78 i facilitar que s’obrin processos constituents a la resta de pobles de l’Estat Espanyol.

Aquest 9N aniré a votar i votaré SíSí per avançar cap a una República Catalana del 99% basada en la democràcia, la justícia social, la igualtat i la solidaritat.

Comentarios

Publicaciones más populares

Derechos Humanos, derechos fundamentales

Cooperación al desarrallo y alternativas a la crisis

Crónicas Covid_19 (IV)