Què és possible amb la Barcelona En Comú?


És possible que Barcelona En Comú (1) articuli una candidatura capaç de guanyar l’ajuntament de la capital catalana i fer fora la màfia?
És possible que Barcelona En Comú sigui un instrument del canvi a favor de la majoria social que pateix la crisi?
És possible que Barcelona En Comú articuli un programa favorable al 99% i doni resposta a les necessitats bàsiques de les persones per viure una vida digna?

És possible que Barcelona En Comú faci realment front a la corrupció, l’atur, la precarietat, les desigualtats i la pobresa?
És possible que Barcelona En Comú resisteixi els atacs del poder financer i econòmic i dels seus mitjans de comunicació?
És possible que Barcelona En Comú sigui una alternativa rupturista, transformadora i regeneradora de la política?
És possible que Barcelona En Comú s’entengui amb altres espais de confluència de la unitat popular?
És possible que Barcelona En Comú compleixi el seu programa electoral?
És possible que Barcelona En Comú no caigui en errors del passat i no es converteixi en una maquinària electoral deslligada de les bases i de les lluites socials?
És possible que Barcelona En Comú tingui clar que sense organització i mobilització social la victòria electoral mai serà una victòria política favorable als interessos dels i les de baix? 
És possible que Barcelona En Comú articuli una Revolució democràtica que obri la participació, la decisió i el control de les institucions a la ciutadania?
És possible que Barcelona En Comú governi obeint?
És possible que Barcelona En Comú s’estengui a moltes viles, pobles i ciutats de Catalunya?
És possible que Barcelona En Comú no oblidi que ningú representa als moviments socials?
És possible que Barcelona En Comú aprofundeixi en la dinàmica de confluència des de la base, empoderi a una majoria social i la faci partícip del canvi polític i social? 
És possible que Barcelona En Comú esdevingui en la branca electoral de la unitat popular?
És possible que Barcelona En Comú després de les eleccions municipals s’articuli a nivell de tot Catalunya en una proposta semblant i en la que ja treballa el Procés Constituent?
És possible que Barcelona En Comú agafi tanta força que faci real una proposta de confluència amplia i plural per una candidatura antiausteritat i favorable a l’obertura unilateral d’un procés constituent català on les persones puguin decidir quin model de país, de model socio-econòmic i de relació entre Catalunya i l’estat espanyol volen?
És possible que Barcelona En Comú sigui l’antesala d’una Syriza catalana que planti cara a la Troika i afavoreixi els interessos de les classes populars i treballadores?
SI, ÉS POSSIBLE si tots i totes ens ho creiem i treballem colze a colze des de la base i amb respecte a la pluralitat i la diversitat per convertir la il·lusió del canvi en una alternativa creïble capaç d’articular majories favorables a la justícia social, la solidaritat entre pobles i la democràcia real. 
(1)   Barcelona En Comú és l’espai que ha esdevingut del procés de confluència entre diferents forces de l’esquerra catalana, impulsora de la qual ha estat Guanyem Barcelona.

Comentarios

Publicaciones más populares

Derechos Humanos, derechos fundamentales

Cooperación al desarrallo y alternativas a la crisis

Crónicas Covid_19 (IV)