El canvi global al Re_Acciona

Aquesta setmana al Re_Acciona de Tarragona ràdio ens ha visitat el Jesús Gellida, politòleg i investigador social, per analitzar la realitat del nostre temps amb motiu de la publicació del seu primer llibre: “El Canvi Global: Un peu a les institucions i mil als carrers”. 

Fes clic aquí per escoltar la entrevista
Amb en Jesús hem analitzat la cronologia dels fets que estudia en el seu treball: De les promeses incomplides d’Obama, a la post veritat de Trump. De reformar el capitalisme, a una volta de rosca en la globalització neoliberal. De les revoltes àrabs, a la brutal guerra de Síria. De la esperança europea, a l’Europa fortalesa i xenòfoba. Dels anhels de més democràcia, a la corrupció permanent. Del 15M i la indignació, a l’ascens de Podem... En definitiva, una radiografia de les transformacions polítiques i de la realitat social dels darrers anys, que pot ajudar a crear consciències per assaltar els cels i canviar el món de base. 

A més, una versió (reduïda) dels continguts habituals del Re_Acciona, amb l’espai de noticies i l’agenda de la ciutat. Programa molt recomanable!

Comentarios

Publicaciones más populares

Derechos Humanos, derechos fundamentales

Cooperación al desarrallo y alternativas a la crisis

Crónicas Covid_19 (IV)